מכונים לקשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

03/05/2007 | 09:26 | מאת: אסתי

לד"ר שלום, יש לי ילד בן 4 יש לו בעיית קשב וריכוז . הבעייה שבקופת החולים כל פרוצדורה לוקחת כל כך הרבה זמן הוא טופל בריפוי ועיסוק + קילינאית תקשורת דרך הקופה אבל הם הם ]פסיקו את הטיפול ואמרו שהטיפול יכול להתחדש רק שנה הבאה אני מרגישה שאני מבזבזת את הזמן והכנסתי אותו לטיפול דרך פרטית לחוג כישורים חברתיים (הם עובדים על ריפוי ועיסוק עם כולם, מסגרות) רציתי לדעת מה לעשות האם לפנות באופן פרטי (אם כן אלו מכונים ישנם אני גרה באיזור מודיעין) תודה רבה אסתי

אסתי שלום רב, כתובות ומספרי טלפון נמסרים באמצעות דואר אלקטרוני: [email protected] אשמח מאוד לסייע. ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה