כמה זמן לוקח לנתח אבחון ל-ADHD<??

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

13/04/2007 | 00:33 | מאת: שיבולת

שלום ד"ר למפיט, עברתי אבחון ל-ADHD באחד המכונים הרציניים בארץ. האבחון כלל טסטים נוירולוגיים ושתי פגישות עם פסיכיאטרית. הפגישה האחרונה היתה לפני כחמישה-ששה שבועות. אני במתח לקראת התוצאות ולא נעים לי לנדנד. האם תוכל לומר לי תוך כמה זמן נהוג לתת תוצאות אבחון בממוצע?? תודה, שיבולת

שיבולת שלום רב, המקובל בתחום זה הוא כשבועיים. ללא ספק את אדיבה מאוד והמתנת די-הצורך. כעת עליך לפנות ולבקש חוות דעת כתובה. בהצלחה רבה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה