קונצרטה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

12/04/2007 | 16:49 | מאת: אמיר

שלום ד"ר, בן 26 שוקל 70 1.70מ' אובחנתי כבעל הפרעת קשב וריכוז ומטופל בקונצרטה בתקופות שדרוש לי ריכוז מאומץ. שאלתי היא מאוד נקודתית- המינון שהרופא שלי נתן לי וטוב לי מאוד הוא 36, אלא שהכדורים של 36 מ"ג אזלו לי והרופא שלי ישוב מחו"ל רק במאי. אולם יש לי כדורים במינון 18 מ"ג שנשארו לי מהמינון שקיבלתי בעבר והם עדיין ברי תוקף. האם ניתן עד שהרופא שלי ישוב לארץ ליטול 2 * 18 מ"ג במקום ה-36 מ"ג או שזה לא נותן את אותו אפקט ? האם יש לנטילה באופן זה איזשהן סכנות ? אודה לתשובתך. אמיר

אמיר שלום רב, אכן זה בהחלט תקין לקחת שתי טבליות של 18 מ"ג יחד. זה כן נותן את אותו האפקט ואין בכך שום בעייה רפואית. מאחל לך הצלחה בלימודיך. ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה