מידע

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

11/04/2007 | 12:51 | מאת: איציק

שלום ד"ר הייתי מבקש לדעת מהי בדיקה קוגנטיבית וכיצד נעשית בדיקה כזו, דוגמא לסוג שאלות או איזה מן צורת בדיקה באיזה כלים משתמשים לצורך האיבחון.אם אפשר תשובה מפורטת. אני בן 55 , תודה לתשובתך

איציק שלום רב, בבדיקה קוגניטיבית בודקים יכולת הבנה, ביצוע, זכרון, עיבוד נתונים, יכולת מילולית ונושאים אחרים הקשורים בהבנה, בלמידה ובביצוע משימות. הנבדק מקבל משימות מהמאבחנת ומבצע אותן. המשימות יכולות להופיע על כרטיסיות עיון או חומר כתוב אחר או על פני מסך מחשב. במידהת הצורך אענה ברצון על כל שאלה נוספת. בברכה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה