האם זה זה?

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

08/04/2007 | 16:35 | מאת: דנה

שלום רב, אני רוצה לנסות להבין האם יש לי בעיה בריכוז ויכולת למידה. העניין הוא שכשאני לומדת, אני הרבה פעמים מתנתקת מהספר ומתחילה לחשוב על דברים אחרים או לעסוק במשהו אחר. אפילו כשאני רואה סרט אני מסוגלת באמצע לעצורו ולהתחיל לגלוש באינטרנט. אני לומדת באוניברסיטה פתוחה, הממוצע שלי בערך 70. אין לי מספיק כוח להתרכז בכתיבת מטלה - אני מפסיקה באמצע ומתחילה לעשות דברים אחרים. אין לי מספיק סבלנות לסיים דבר. אני לא יודעת למה זה קורה לי והשאלה שלי היא האם זו באמת בעיה של ריכוז או סתם חוסר משמעת עצמית?

שלום רב, ממליץ לך לעבור אבחון מסודר, במטרה לשפר את התפקוד הכללי וכן את ההישגים בלימודים. בהצלחה רבה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה