דואגת

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

31/03/2007 | 16:41 | מאת: אמא מהגליל

לדר למפיט שלום בני בן ה -11בטיפולך. כיון שאנחנו בחופש הוא לא לוקח ריטלין.(la 30) ביום חמישי בערב כאב לו מאוד הראש.נתתי לו אקמול.ביום שישי בערב כנ"ל והיום בשבת הכאב התחיל לפני הצהריים הכי חזק לדבריו שוב נתתי לו אקמול ותוך שעה זה עזר. כשהכאב מתחיל הוא שוכב עד שהכאב עובר. שאלתי האם יש קשר בין כאב הראש לריטלין כשהוא למעשה לא לוקח מיום שישי שעבר בגלל החופש?או שכדאי ללכת לרופא לבדוק דברים אחרים? בהחלט אני מודאגת. תודה וחג שמח יהודית

יהודית שלום רב, קרוב (מאוד) לוודאי שכאבי הראש של בנך אינם קשורים לריטלין, כי הוא איננו נוטל את התרופה מזה מספר ימים. ממליץ לכם להקפיד על מנוחה ושתייה מרובה. במידה והכאבים נמשכים, אשמח לסייע ולבדוק את הנער בכל עת, עמ"נ לוודא סיבת הכאבים. הפורום עומד לרשותכם בכל נושא ובכל עת. חג אביב שמח, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה