אומגה 3 ב-ADD

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

28/03/2007 | 09:10 | מאת: חגית

בוקר טוב היינו אתמול עם בני בן ה-5 ותשעה חודשים אצל נוירולוגית (ביקור ראשון) והיא המליצה לו על לקיחת תוסף מזון אומגה 3 אלספה, מה דעתך??

חגית שלום וברכה, תודה על השאלה המעניינת. אין הוכחיה מדעית לכך שתוספי מזון עוזרים לקשב וריכוז. אם הבנתי נכון, בנכם לקראת לימודים בבית-ספר. לעניות דעתי צריך לעשות למענו טיפול יעיל יותר מאשר תוספי מזון. אשמח לפרט אם תכתבו יותר פרטים על סוג הקשיים שנצפו בגן. חג שמח, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה