ריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

24/03/2007 | 21:54 | מאת: יעקב

ד"ר למפיט ממש תודה. א.לא הבנתי כל כך את התשובה שלך מה זה ה"חזותי" ב.אכן זה לכאורה פוגע בהשגים ובעיקר במוטיבציה, כשאני שם לב שההשגים מועטים ביחס למה שאני מצפה מהשקעה כזו והזמן הרב שאני משקיע ובמיוחד ביחס לחברים אם כן מה עלי לעשות בפועל, לאן לגשת, ואיך אדע אם יש לי באמת בעיה, ואולי יש לך עצה בשבילי לעזרה פרקטית כעת בלימודים שאני יבין יותר מהר?

יעקב שלום רב, כמובן, אין אפשרות לבצע אבחון מדויק באמצעות התכתבות בפורום. ואולם, על סמך הנתונים שאתה כותב, הינך מתקשה לקלוט חומר כאשר אתה קורא אותו (כלומר, אתה מתקשה לקלוט חומר חזותי - חומר שנקלט דרך מנגנון הראייה). מאחר והקושי הנ"ל פוגע בהישגים שלך, חשוב ביותר לטפל בכך. זה יקל עליך בלימודים ויעזור לך להגיע לתוצאות טובת יותר, עם פחות מאמצים. כתוב לי בבקשה באיזה איזור אתה גר, ואשלח לך המלצה לאבחון וטיפול מסודר. [email protected] בהצלחה רבה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה