ריכוז?

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

24/03/2007 | 21:18 | מאת: יעקב

רציתי לשאול אני מעל גיל 20 ושמתי לב שב5 שנות הלימוד שלי אין לי כמעט שיעור אחד שלם רשום כי באמצע השיעור העסק בורח לי וכן כשאני לומד מתוך טקסט אני מוכרח לקרוא את החומר מספר פעמים (5 בערך) עד שאני מרגיש שנקלט אצלי בצורה טובה ובקריאה לא מתישב אצלי המילים טוב במוח האם זה קשור לריכוז מה הכיוון?

יעקב שלום רב, אכן זה נשמע כמו קושי בריכוז החזותי ו/או בקלט החזותי. אם המצב שאתה מתאר פוגע בהישגים, מומלץ לעבור אבחון וטיפול מסודר. בהצלחה רבה בלימודים, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה