דחוף קונצרטה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

19/03/2007 | 10:59 | מאת: אורית

שלום בני בן 8 לוקח קונמרטה 36 מ"ל והוא לא אוכל כל היום עד 8 בערב בכח מה עושים?? יש לציין שהוא לא רזה כל כך הוא די שמנמן

אורית שלום רב, נראה לי נכון להוועץ ברופא שרשם את התרופה ולהחליף לתכשיר אחר. בברכה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

20/03/2007 | 10:41 | מאת: טל

היי, גם בני בן 5.5 לוקח קונסרטה, וגם לא אוכל כל היום.... מנסיוני הכי טוב לתת לו לאכול בבוקר כל מה שרק יבקש.. ולא חסר... וגם לפני השינה בערב. מניסיוני הכי טוב לא להציע אפילו במהלך היום לאכול, אלא רק בזמן שבטוח אין השפעה (בוקר ולילה). תנסי, זה עובד!!! טל

שלום רב, ראשית - ברכותי לטל על העידוד לאורית ולאמהות רבות אחרות. שנית, בראייה הרפואית, אין להשוות בין ילד לילד בנושאים של תרופות, מינונים, תופעות לוואי וכו'. כל מקרה לגופו. תרופות הן נושא רציני - כידוע, ולכן חשוב להוועץ ברופא שרשם את התרופה כאשר יש תופעות לוואי. חג אביב שמח, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה