קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

18/03/2007 | 22:11 | מאת: מיה

שלום לך כותבת לך שוב מיה . אני יזכיר לך בקצרה . אובחנתי שיש לי הפרעות של קשב וריכוז . הפסיכאטרית נתנת לי רטאלין 10שזה בכלל לא עזר לי. התקשרתי אליה והיא שינתה לי את הכדורים ל- אי אל הבנתי שזה כדור חדש אם אני לא טועה . אבל כמובן שהקופה עושה עם זה בעיות והיא לא אשרה לי את הכדורים הלכתי אל רופאת המשפחה והיא נתנה לי רטאלין 10 ו 20 . הלכתי שוב לקחת את הכדורים ובבית מרקחת שוב לא הסכימו לתת לי. הם רוצים הסבר למה העלו לי את המימון . איזה מעצבן כמה ריצות . לפי דעתך נראה לך בסדר המינון אני כתבתי לך בפעם הקודמת שאני בת 31 . בתודה מראש מיה .

מיה שלום רב, המינון לא מחושב לפי הגיל. ממליץ לך לברר את הנושא ישירות מול הרופא שרשם את המרשמים. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה