בקשר לריטלין

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

12/03/2007 | 11:16 | מאת: דניאל

אחותי בת 14 לוקחת כדור אחד בבוקר של ריטלין מזה 3-4 חודשים לדעתי 30 MG, כל בוקר לקראת הלימודים, בשעה 8 לערך. לאחרונה לדברי המורות משעה 12 רמת הריכוז שלה יורדת לעומת שעות הבוקר, רציתי לשאול אם ניתן לה כדור וחצי זה ישפיע לה יותר שעות כלומר עד שעה 2-3, או שבעצם זה רק יגרום לה ליותר ריכוז באותם שעות (כלומר עד 12) או שלהפך יעשה אותה יותר ישנונית. לכן אם כדי לשנות לה את המרשם?

דניאל שלום רב, ממליץ לכם לשנות את המרשם ולהשתמש בריטלין ארוך-טווח, בתאום עם הרופא שטיפל בכם עד כה. בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה