אבחון בעיות קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

24/02/2007 | 18:23 | מאת: נירה

שלום לכם, אני מתקרבת לגיל 60 , אני מבקשת לדעת האם ואיזה מכונים עושים הבחנות למבוגרים בנושא. האם יש באזור תל אביב שם אני גרה והאם ניתן לעשות אבחונים כאלה דרך רופת חולים אני חברה בקופ"ח מכבי תודה לתשובתכם מקווה המהירה נירה

נירה שלום רב, כל הכבוד על היוזמה. נשמח לסייע לך. באשר לכתובות וטלפונים, תוכלי לקבל באמצעות דואר אלקטרוני: [email protected] לגבי החזרים מקופות החולים, ככל הידוע לי, יש החזרים רק לילדים ובני נוער, עד גיל 18 ש'. מצפה לקבל ממך דואר אלקטרוני על מנת להשלים את הייעוץ, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה