איסור שימוש ברטלין

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

22/02/2007 | 22:06 | מאת: אמא מודאגת

לאחרונה יצאו במאמרים על איסור שימוש ברטלין העשוי לגרום להתקפי לב ולחץ דם גבוה. מה ידוע לכם בנושא. אודה לקבלת תשובה מקצועית.

שלום רב, מי שמתחיל שימוש בריטלין מתוך בריאות שלמה, מסיים את הטיפול בריא ושלם. מי שרוצה להיות עוד יותר בטוח שהטיפול יסתיים בשלום, מקפיד על בדיקות רופא ומעבדה פעמיים בשנה. המקרים החריגים של נזק מריטלין קשורים בכך שהמטופל לא היה בריא מלכתחילה, או לא נבדק בצורה מסודרת. הפורום עומד לרשותכם בכל מקרה של שאלות נוספות. בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה