דחוף אם אפשר

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

20/02/2007 | 10:47 | מאת: אורית

שלום בני בן 8 לוקח קונצרטה 36 מ"ל , השאלה עם ביום שישי שזה יום קצר 5 שעות יכול לקחת ריטלין 10 מ"ל , למרות שביום רגיל לוקח קונצרטה האם שתי התרופות יכולים להחליף אחת את השניה?????

אורית שלום רב, את כן יכולה לתת ריטלין 10 מ"ג ביום שישי. אינני בטוח שזה יספיק, אבל בהחלט נכון לנסות. ממליץ לך לברר מיידית עם המורה כיצד בנך לומד ביום שישי (כאשר הוא מקבל ריטלין 10 מ"ג), כדי שלא יווצר פער. נשמח לקרוא בפורום על התקדמותכם, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה