ריטלין

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

16/02/2007 | 19:59 | מאת: הילה

שלום, אני סובלת מקשיי ריכוז, ונוטלת כדורים נגד דיכאון ועכשיו הפסיכיאטר המליץ לי על ריטלין לתקופה קצרה. רציתי לשאול מה המינון המקובל שניתן בדר"כ,תוך כמה זמן יש השפעה והאם צריך לקחת באופן קבוע או שניתן לקחת באופן נקודתי (נניח יום אחד) ואז להפסיק?

הילה שלום רב, את מינון הריטלין צריך לקבוע הרופא שהחליט על טיפול זה. ההשפעה של תרופה זו הינה מיידית. ניתן לקחת באופן נקודתי. אין חובה לקחת ברצף. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה