כאבי ראש קשים וריטלין רגיל

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

14/02/2007 | 13:45 | מאת: רינה

אני כבר משמשת במשך חודש שלם בריטלין רגיל שבא בטבליות של 10 מ"ג. נוטל ת20 מ"ג שמספיקות ל- 4 שעות. אני בת 24 סטודנטית, שוקלת 60 גובה מטר 72. לפעמיים נטלת 20 מ"ג ביום ולפעמים 40 מ"ג ביום. הריטלין הנ"ל גורם לי לתופעת לוואי של כאבי ראש מאד גדולים (עד כדי מיגרנה!) מה אפשר לעשות? ניסתי כבר את ה- sr והוא אומנם, גרם לכאבי ראש חלשים יותר אבל גרם לי לדיכאון, מה שהריטלין הרגיל לא גורם לי. מעוניינת בהמשך טיפול תרופתי כי הוא מאד עוזר לי לריכוז אבל סובלת מאד מהכאבי ראש. מה אתה מציע? בתודה מראש, רינה. אגב, לא הצלחתי לקבל מימך כתובות וטלפונים למייל שלי בנוגע לאיפה עושים איבחון לילד בן 16 מנתניה....

שלום רב, בקשר לכאבי הראש, עליך לפנות לרופא שרשם לך את התרופה. לגבי האבחון לנער, כיתבי לי לדוא"ל: [email protected] תודה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה