בעיה בכתיבה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

11/02/2007 | 23:35 | מאת: מודאג

שלום רב אני בן 22 מתפקד כרגיל לפני כחודש וחצי הופיעה לי בעיה מאוד מדאיגה שאני פתאום מתבלבל בכתיבה ביד וגם בהקלדה במחשב מחסיר אותיות מבלבל בינהם ועוד, אני לא יודע מה אפשר לעשות האם יש בעיה מוכרת כזאת? אשפר(אפשר-זאת דוגמא) לטפל בזה חשוב לציין שמעולם לא הייתה לי את הבעיה הזאת וכתבתי כרגיל בנתיים אני פשוט כותב לאט ובזהירות אבל זה לא פתרון אשמח אם תוכל לעזור לי

שלום רב, אכן התופעה איננה תקינה. ממליץ לך לבדוק את הנושא ביסודיות בעזרת נוירולוג בכיר מומחה למבוגרים. באיזה איזור בארץ אתה גר ? בברכה, ד"ר מ. למפיט

18/02/2007 | 11:27 | מאת: מודאג

לשאלתך היכן אני גר: אני גר מאזור הדרום ובמקרה יש לי תור לניורולוג ששמו ד"ר לוזון אשמח אם תוכל להסביר לי מה יכול להיות מקור הבעיה והאם היא קשורה לבעיות מעמוד שדרה שיש לי בתקופה האחרונה תודה על תשובתך הקודמת ומחכה לתשובתך

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה