בעית זכרון כתוצאה מפגיעת ראש

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

11/02/2007 | 14:20 | מאת: איל

שלום, נפגעתי בתאונת דרכים לפני כחמישה חודשים ואני עדיין מאושפז בבית חולים שיקומי . הזכרון שלי נפגע ואני מחפש מידע אודות טיפולים מומלצים בנוסף למסגרת השיקום שלי. תודה מראש,

אייל שלום רב, צר לי לקרוא על התאונה שקרתה לך. במקומות שונים באתר הנוכחי כתבתי על אימונים נוירוקוגניטיביים. אימונים אלו משפרים יכולות זכרון (מיידי ומאוחר) וכן כלי למידה אחרים, כל מטופל על פי צרכו. במקור, תכניות אימון אלו נכתבו תחילה עבור נפגעי ראש, ורק מאוחר יותר הותאמו ללקויי למידה וכן תלמידים מתקשים בקשב ובריכוז. לפיכך, ברגע שתהייה נייד, ותוכל לצאת מבין כתלי ביה"ח (לפחות שעה בשבוע) אשמח לתת לך הכוונה מתאימה לשיפור הזכרון באמצעות אימון נוירוקוגניטיבי מודרך. על מנת לחסוך לך טרחה, הוצאות ואכזבות, אנא אל תתפתה לחשוב שפגוע-ראש (או כל אדם אחר) יכול לאמן את עצמו ללא הדרכה מקצועית צמודה ואיכותית. הקוראים בפורום ישמחו לקרוא על התאוששותך והתחזקותך בהקדם. מאחל לך החלמה מהירה וחזרה שלמה לחיי היומיום. ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה