שילוב בין תרופות

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

10/02/2007 | 14:34 | מאת: טליה

הנני בחורה בת 21 עם בעיית קשב וריכוז שאובחנה בבדיקת טובה, הרופא המליץ ונתן ריטלין LA, האם ניתן ליטול תרופה זו עם רסיטל(תרופת הרגעה), האם יש תוצאות מסוכנות לשילוב בין התרופות? (הכוונה לנטילתן כ10 דקות אחת מהשניה)

טליה שלום רב, ככל הידוע בספרות הרפואית העדכנית, אין סתירה בין שתי התרופות ואין נזק באם משתמשים בהן יחד. מאחר ואינני מכיר את מצב בריאותך המלא, ממליץ לך להוועץ ברופא המטפל שלך לפני שאת מחילה טיפול משולב בשתי תרופות אלו. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה