רטלין

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

09/02/2007 | 09:28 | מאת: ניר

שלום ד"ר למפיט ברצוני לדעת האם תרופת הרטלין במהותה יוצרה "כמנת מרץ" לאנשים מבוגרים המתפקדים באיטיות? והאם ההשפעה של הרטלין כעזר לADHD\ADD מפסיקה להשפיעה בגיל מסוים או שאפשר להשתמש לאורך כל החיים? תודה רבה ניר

ניר שלום רב, ריטלין איננו "מנת מרץ". זוהי תרופה לשיפור הריכוז, ולא תרופה למרץ או לשיפור קצב הפעילות במבוגרים איטיים. אם התרופה ניתנת למטופל הנכון, מהסיבה הנכונה, במינון הנכון, ההשפעה תמשיך לאורך שנים. בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה