קונצרטה דחוף

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

08/02/2007 | 09:20 | מאת: אורית

בני בן 8 התחיל לקבל קונצרטה 36 מל הוא שוקל 43 ק"ג זה לא המון 36 מיל'? גם הוא קיבל בדיקת א.ק.ג ביחד עם המרשם למה? האם הקונצרטה פוגעת בלב?????

אורית שלום רב, המינון איננו נקבע על פי המשקל בלבד. חשוב לראות את כל נתוני האבחון. כיתבי בבקשה לפורום יותר פרטים: כיצד נעשה האבחון ומה ההסבר שקבלתם לגבי סוג התרופה ולגבי המינון. ייתכן מאוד שהמינון המדובר ( 36 מ"ג ביום ) יתאים לבנך בסופו של דבר, בכל מקרה הייתי מתחיל במינון יותר נמוך ועולה בהדרגה תוך כמה שבועות, לאחר שיהייה ברור שאין תופעות לוואי. לגבי הבקשה לביצוע א.ק.ג. זוהי שגרת זהירות של רופאים מסויימים. רופאים אחרים סבורים שאין צורך בכך. אני עצמי מצדד בזהירים, למרות שהתרופה המדוברת מעולם לא הזיקה ללב של אף אחד, כאשר ניתנה לילד הנכון במינון הנכון. אנא כיתבי יותר פרטים על התהליך שעברתם ואני אענה לך בצורה מדוייקת ומפורטת יותר. בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה