שינוי מינון

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

06/02/2007 | 22:45 | מאת: חלי

שלום ד"ר למפיט , עדכון: תופעת הלוואי היחידה היא שה"נער" לא אוכל ארוחת עשר . המורה מדווחת על עליה בריכוז בשעות האחרונות , וביצוע משימות כראוי . אבל...כאשר המשימות מסתיימות וצריך רק קשב ולא פעולה מעשית יש אובדן דרך . ראוי לציין כי כרגע הילד עסוק מאוד בסיפור חייו דבר שמוציא אותו מן המסלול לחלוטין , כאילו הוא חי ב"עולמות מקבילים " (הפסיכולוגית מעודכנת ) . האם כדאי להגיע כבר עכשיו ל 10 מ"ג בבוקר ? חשוב לדעת כי החלטנו להתמודד ולא לתת 5 מ"ג אחרי הלימודים . אנא עזרתך ותגובתך. לילה טוב חלי

חלי שלום רב, אכן, עתה הזמן לעלות למינום 10 מ"ג, בבוקר, לאחר ארוחה קלה או שתייה קלורית. הפורום עומד לרשותכם בכל צורך של הבהרות נוספות. בהצלחה רבה לנער, יישר כח גדול לכם על כל מאמציכם, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה