תרופות לריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

06/02/2007 | 20:23 | מאת: s

שלום, אני בת 21 ועוד כשבועיים אני ניגשת לבחינת הפסיכומטרי. מאז ומתמיד הייתי לחוצה בתקופת מבחנים ובמבחנים עצמם...וגם כעת אני מרגישה זאת. אני מרגישה שהלחץ משפיע על היכולת הריכוז שלי הן בלימודים למבחן והן במבחן עצמו! (כלומר בסימולציות של המבחן). אני מתלבטת בשאלה האם כדאי לקחת תרופה להרגעה או תרופה לריכוז -(גינקוזאן פרמאטון) בשבועיים האלה של לפני הבחינה? אם בכלל כדאי לקחת (מה ההשפעות של זה?, האם זה טוב? )? איזה? ואולי יש תרופה אחרת? אשמח לתשובה, s

שלום רב, אינני ממליץ לך ליטול תרופות ללא השגחה רפואית. מאחל לך הצלחה רבה בבחינות, ד"ר מ. למפיט

07/06/2008 | 00:29 | מאת: אלי

שלום שמי אלי אני בן 24 סטודנט אני מאוד מתשקה בלמודים בגלל שיש לי חוסר ריכוז גם בבחינה וגם בזמן שאני לומד האם יש תרופא שיכול לעזור לי בשיפור ריכוז וזיכרון האם יש מה צד שלילי שלו אלי רב תודות

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה