שינוי מינון ריטלין

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

06/02/2007 | 19:13 | מאת: הילה

אני בת 33 ובעבר אובחנתי כבעלת הפרעת קשב. למרות זאת, לא לקחתי ריטלין מעולם. לפני כמה שבועות קיבלתי מרשם רופא לריטלין במינון 10 מ"ג ובשבוע שעבר התחלתי לקחת הכדורים, פעם ביום. נראה לי שאין לריטלין שום השפעה עלי: אני לא מרגישה מרוכזת יותר ולא מספיקה יותר במהלך היום.אין לי גם שום השפעות לאוי של הכדור (בחילות, כאבי בטן, כאבי ראש וכו'). אמנם יש לי איזו תחושה קלה של היי כחצי שעה אחרי שאני לוקחת את הכדור, אבל בזה העניין מסתכם.אולי המינון שניתן לי אינו מתאים? אני בת 33, גובהי 164 ומשקלי 66 ק"ג. אשמח לקבל המלצתך.

הילה שלום רב, לעניות דעתי, יש לבצע הערכה עדכנית ואובייקטיבית של מידת הקושי בקשב ובריכוז, אופי יום הפעילות שלך, אורך יום הפעילות שלך, ונושאים נלווים, ובהמשך לכך להמליץ על מינון מתאים. הפורום עומד לרשותך בכל צורך של הבהרות נוספות, נשמח לקרוא בפורום על התקדמותך, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה