"בין המשימות "

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

05/02/2007 | 06:25 | מאת: חלי

בוקר טוב ד"ך למפיט , תודה על תשובתך . "בין המשימות " הכוונה , בהפסקה , בארוחת צהריים בבית הספר , ובכל זמן שאין מטלה מוגדרת . כאשר עליו לבחור לבד בין טוב לרע . ננסה היום להוסיף 5 מ"ג , זה אומר שאנחנו מגיעים לסכ"ה יומי 12.5 ? האם תוכל לשלוח לנו יחד עם האבחון מרשם המלצה לכדורים 20 מ"ג ? זה נהיה מאוד מורכב החיתוכים האלה .

חלי שלום רב, נעשה ונשמע, ברצון רב. תקבלו תשובה מפורטת יותר בשעות הערב המאוחרות. יום נעים, ד"ר מ. למפיט

חלי שלום רב, הכוון הכללי הינו תכשיר יציב, ארוך-טווח, בתקווה שלא יהיו תופעות לוואי. אופציה זו תתן מענה לרוב שעות הלמידה, לשעות ש"בין המשימות" וכן שעות אחה"צ בבית. מרשמים, ברצון, באמצעות המזכירות. בהצלחה רבה לנער, הרבה נחת לכם, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה