המשך לנושא שלי...

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

01/02/2007 | 20:39 | מאת: מאיה

שלום רב, בהמשך לשאלתי מתאריך 30.1.07 (בת 31)סטודנטית עשיתי את מבחן TOVA אלה התוצאות שנשלחו לי:לפי מה שרשום ללא ריטלין - חשד להפרעה בקשב קלה: א. זמן תגובה לא תקין. ב ציון ADHD -3.38, לא תקין (נורמה מעל 1.80 -) בבדיקה חוזרת לאחר כשעה וחצי:(ריטלין 10 מ"ג) א.זמן תגובה ציון 0.77 ADHD נמצא שיפור ניכר בביצוע הבדיקה. מה התוצאות מראות? שיש לי בעית קשב וריכוז? ומה יקרה לאחר שאסיים את לימודי האם אצטרך גם אז במסגרת עבודתי לקחת ריטלין? אודה לך על תשובתך.

01/02/2007 | 20:46 | מאת: מאיה

שכחתי להוסיף עוד נתון שהיה רשום לי ללא ריטלין: ג. וריאביליות (אי עקביות) זמן תגובה לא תקינה.

מאיה שלום רב, הנתונים שהעברת אינם ברורים. אודה לך באם אוכל לקבל את כל דפי האבחון והסיכום. בהמשך לכך אכתוב לך מעל דפי הפורום את חוות דעתי. אנא היי עימי בקשר באמצעות דוא"ל [email protected] לצורך העברת החומר. סופ"ש נעים, ד" מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה