עזרה מאנשי הפורום

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

27/01/2007 | 10:44 | מאת: אבא מודאג

יש לנו ילד כבן 9 שבולע ריטלין חכם ומאוד חריף מחשבה כמו כל הילדים שיש להם ADHD . אבל חצוף בצורה בלתי רגילה כלפי וכלפי אחותו כולל אלימות . היינו אצל לא מעט פסיכולוגים שסחטו אותנו ולבסוף הציעו לנו סמיילי וטבלאות שזה כמובן לא עובד בטח לא איתו. לאחרונה מצאנו פסיכולוגית שעל פניו אמרנו היא תושיע אותנו . הסברנו לה את המצוקות שלנו וכן לגבי כל השרלטנים למינהם שרצו רק את כספינו ושאין מצב שעל בנינו עובד סמיילי . כדבריה ( וזה עוד לפני שנפגשנו ) הא לא עובדת עם שיטת הסמיילי ולה יש שיטות מיוחדות . היינו אצלה בכמה שיחות תחקיר וכן הילד וכמובן שילמנו והרבה ואז למרבה הפלא הציעה לנו סמיילי אבל לגבי הבוקר שהילד לא מקלל כמובן שהילד צחק עלינו והחלטנו שאנו לא הולכים אליה יותר כמו שנאמר כגודל הציפיות כך גודל האכזבות. כמובן שזה לא מצא חן בעיניה שאנו לא לא באים ואז היא אמרה תבואו נחשוב ביחד יש לי עוד כמה רעיונות.. אמרתי שאם יש לה עוד כמה רעיונות שתגיד לי אחד מהם או לחילופין תכין לי תוכנית . אני לא חושב שאני צריך לחשוב איתה כי היא אשת המקצוע ולא אני. אנו מיואשים מה עושים??? והאם יש איזו סדנה או משהו שכן יכול לעזור לילד ולנו כמובן. הבאתי לילד כלב אבל זה רק מעביר לו את הזמן מרגע ההגעה עד שאשתי מגיעה וגם אז הוא מתקשר אלי ואומר שמשעמם לו אשמח לקבל כל טיפ

שלום רב, מצוקתך ברורה. גם אכזבתך ברורה. נראה לי שאתם, ההורים, זקוקים לכלי התמודדות מידיים, ללא מדבקות וחייכנים. אשמח לסייע לכם במציאת הדרכה מתאימה באיזור מגוריכם. אנא כתוב לי לדואר האלקטרוני שלי: [email protected] ואשיב לך כתובת רלוונטית. בברכה, ד"ר מ. למפיט

שלום רב, קיבלתי מכם דוא"ל, ללא כתובת שאליה אפשר להשיב. נא כיתבו לאיזה דואר אלקטרוני אפשר לשלוח לכם תשובה. בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה