אבחון בגיל 3 ו שלושה חודשים

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

27/01/2007 | 07:48 | מאת: ענת

דר' שלום, קבעתי תור לנוילרולוג פרטי על מנת לבדוק בעיית קשב וריכוז אצל בני, גם אנו חוששים אך בעיקר הגננת. שאלתי היא איך מאבחנים, מהם הכלים לאיבחון בגיל כזה צעיר (3 ו 3 חודשים), האם הוא מסתמך רק על האינפורמציה שאנו והגננת מוסרים ? אודה לך מאד על תשובתך.

שלום רב, ממליץ לכם לבצע את הבדיקה בידי רופא ילדים התפתחותי או בידי נוירולוג שיש לו נסיון ייחודי לגיל המדובר. האבחון מתבסס על מידע מהגננת, מידע מההורים ובדיקה + תצפית ישירה של הרופא וצוותו על הילד. בהצלחה רבה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה