המלצה לפסיכיאטר מומחה למבוגרים בקופ"ח כללית ת"א

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

23/01/2007 | 13:10 | מאת: סטודנADDטית

-סטודנטית(34) >> שנה אחרונה >> בתקווה שלמרות הקשיים בריכוז אצליח לסיים ... -הייתי אצל ניורולוג- אובחנתי כ- ADD (בעזרתו + BRC) -נוירולוג נתן מרשם לקונסרטה -לא מרוצה מנירולוג- לא הסביר לי כלום מה קורה איתי עכשיו? מה- תרופה זה הכל ? -צריכה המלצה לפסיכיאטר\נירופסיכולוג המתמחה בנושא בתל-אביב -רוצה לטפל בבעיה לא רק בסימפטום...

שלום רב, תקבלי הכוונה ברצון. מאחר ואין מפרסמים שמות ומספרי טל' בפורום, אנא כיתבי לי לדוא"ל [email protected] בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה