קשיי ריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

22/01/2007 | 15:59 | מאת: מאיה

שלום אחי לומד כעת תואר ראשון. הוא בחור מאד חכם עם יכולות שכליות גבוהות ביותר. לאחרונה הוא סובל מקשיי ריכוז חמורים. הוא טוען שאינו מצליח להכנס כלל לריכוז וחש לא בפוקוס. יש לציין שאחי מטופל מזה זמן רב באלטרולט ,במינון נמוך, בגלל כאבי ראש חזקים המופיעים בתדירויות גבוהות. האם יש קשר בין הדברים? האם יתכן וחסר לו מינרלים מסוימים בגוף? איך אפשר לעזור לו? תודה מראש, אחות מודאגת

שלום רב, יש להניח שקשיי הריכוז אינם קשורים בשימוש באלטרולט. ממליץ לכם לבצע אבחון וטיפול מסודר בתחום הקשב והריכוז. בברכה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה