קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

22/01/2007 | 12:06 | מאת: אמא מודאגת

בן 5 וחצי כיתה טרום חובה בגיל 4 הופנה לפסיכולוג חינוכי סיכום של התתוצאה הייתה ילד אשר יוצר קשר חיובי מראה יוכלת טובה לקשב וריכוז אבל צריך גננת שיח בכיתה יש לו גננת שיח והיא מודיעה לי שקשה לעבוד עם הבן שלי ואומרת שיש לו בעיית קשב וריכוז בדיקת EEG תקין IQ=90 בבית מתפקד טוב יש לו ידע במושגים בצבעים בכיתה אפילו הוא לא מוכן לגיד לה את הצבעים האם יש בעיית קשב וריכוז

שלום רב, קרוב לוודאי שמדובר בקושי כלשהו בתקשורת עם הסביבה, ואולי גם קושי בריכוז, מישני לבעיית התקשורת. ממליץ לכם לעבור הערכה ואבחון ע"י רופא ילדים מומחה התפתחותי. כיתבו לי בבקשה לדואר האלקטרוני [email protected] באיזה איזור אתם גרים, ואוכל לתת לכם המלצה בהתאם לכך. בהצלחה רבה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה