קשב וריכוז ומבחן "טובה"

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

18/01/2007 | 14:18 | מאת: לימור

אני בת 30, ונשלחתי ע"י הנירולוג למבחן "טובה" עם כדור ריטלין 10 מ"ג. למיטב הבנתי אני צריכה לעבור את המבחן הזה פעמיים, פעם ראשונה ללא ריטלין, ובפעם השנייה(באותו היום) אחרי לקיחת כדור ריטלין. האם הכדור משפיע מיידית? האם יש הבדלים משמעותיים בין מבחן אחד למשנהו? ומה תוצאות הבחינה יהיו שונים או דומים?

שלום רב, ריטלין משפיע מיידית. לכן ניתן לערוך את החלק השני של האבחון באותו היום. באבחון זה צפויים הבדלים בין החלק הראשון לחלק השני, אם אכן קיימת הפרעת קשב וריכוז. אם אין הבדל, יש לשקול: את האבחנה, את המינון, את זמן ההמתנה בין חלקי האבחון, ועוד.... בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה