נראה לי שההודעה שלי לא נקלטה-מוסחות

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

16/01/2007 | 10:31 | מאת: לל

שלום. אני בת 32.5+ . לפני כמעט 20 שנה הזדעזע לי מאוד המח בתאונת דרכים. לפני זה אובחנתי כמחוננת. אחרי השיקום בבית חולים קיבלתי רק לימודים רגילים ומורה אחרי הלימודים , נוירולוג פעם בכמה זמן וטיפול פסיכולוגי ששנאתי .עשיתי בגרות מלאה אם זה מעניין .הרבה זמן אחרי זה, לפני שנה בערך קיבלתי קצת ריפוי בעיסוק מקופת חולים שהתמקד בלימודים ובלבל אותי לגמרי בדברים שהייתי צריכה לעשות חוץ מהלימודים שהיו לי אז באו"פ.. הייתי אז בקורס חוזר קשה והיו לי עוד בעיות שהייתי צריכה להתמודד איתן ולא הצלחתי. לפני זה למדתי בהצלחה קורס אחר באו"פ. המרפאה בעיסוק איבחנה אצלי בעיית קשב, אבל נתנה לי די באיחור כלים להתמודדות. אני זיהיתי אחרי שהטיפול נגמר כי חתכתי אותו באמצע כי אף אחד כמעט לא נתן לי לגיטימציה לעשות מה שרציתי מתי שהיו לי הרבה התחייבויות ולא ביקרתי בזמן מישהו שהייתי צריכה לבקר , שיש לי בעיה במוסחות. מה עושים כדי להתגבר על זה ? איך מתגברים על זה בלי עזרה מקצועית? מה התרגילים או הפעילות שצריך לעשות? תודה.

16/01/2007 | 10:33 | מאת: לל

איך עושים אימון שיטתי והדרגתי של הפעילות המוחית?

שלום רב, נראה לי שתוכלי להנות מאימון אישי או אימון נוירוקוגניטיבי. אימונים אלו מתבצעים בהדרכת איש מקצוע, לא לבד בבית. בהצלחה רבה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה