שאלה למנהל הפורום

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

16/01/2007 | 01:28 | מאת: שלומי

שלום רב, בן 29. מזה זמן רב מעסיקה ומטרידה אותי השאלה האם יש לי הפרעת קשב וריכוז. מבלי להלאות אותך בפרטים ניסיתי גם ריטלין, גם אפקסור . כיום אני נוטל פאקסט , לטיפול בחרדה. מה שגיליתי שמשפר לי באופן דרמטי את התפקוד הקוגינטיבי - זה שאני עושה בבוקר מס' תרגילי חשבון בעל פה . (בעיקר חישוב מספר דו סיפרתי כפול מספר דו ספרתי). לאחר 3 תרגילים כאלה אני מרגיש שכאילו המוח שלי "נפתח" ואני מרגיש הן שיפור ביכולת הקליטה , הן ביכולת הזיכרון והן ביכולת הדיבור. שאלתי היא האם הנ"ל יכול לרמוז על בעיה מסויימת שיש לי בתפקוד המוחי? האם שמעת על מיקרים דומים לשלי?

שלומי שלום רב, ממליץ לך להוועץ ישירות באיש מקצוע. התיאור שלך איננו ברור ואיננו מאפשר להביע חוות דעת. בהצלחה רבה, ד"ר מ. למפיט

02/02/2007 | 18:13 | מאת: sima

אבקש לדעת היכן ניתן להגיע אליכם לאיבחון בחיפה

02/02/2007 | 18:21 | מאת: simaas

היכן ניתן לפנות אליכם בצפון בחיפה א בקריות

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה