איך אדע אם יש לי הפרעת קשב?

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

13/01/2007 | 18:00 | מאת: רעות

אני בת 23 וחושדת שיש לי הפרעת קשב, איך אדע אם עלי לבדוק את הנושא? מהם המאפיינים של הפרעת קשב בבוגרים ? ברשת מצאתי רק מאפיינים להפרעות בילדים... תודה מראש, רעות

רעות שלום רב, הקריטריונים דומים בבסיסם, אף כי יש מאפיינים ייחודיים לכל קבוצת גיל. אם את נכללת בתשובות החיוביות של הפרעות קשב וריכוז בגילאי הילדות וגיל הנעורים, כדאי לך לערוך אבחון מלא בידי איש מקצוע. לחילופין, כיתבי לפורום יותר פרטים על נקודות החוזק ועל הקשיים שלך, בעיקר - ספרי לפורום מאין נולד החשד שיש לך (אולי...) הפרעת קשב וריכוז, עמ"נ שואכל לתת לך הכוונה ברורה יותר. בברכה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה