ריטליןLA ב50% ממכבי

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

13/01/2007 | 08:31 | מאת: אורן

ד"ר למפיט ושאר הגולשים שלום הייתי אצלך במרפאה לא מזמן ונתת לי מרשם לריטלין 30mg LA,לא ידעת להגיד לי אם בוודאות יש למכבי הנחה על ריטלין. כן למי שיש מכבי מגן יותר משלושה חודשים מקבל 50% הנחה על ריטליןLA. כמו כן התגובה שלי לריטלין LA חיביות ואני מרוכז בשיעורים. תודה אורן

אורן שלום רב, תודה על המידע. אני משוכנע שהאמור בפנייתך יסייע לסטודנטים רבים. אודה לך - בנוסף - אם תוכל לפרט יותר על השיפור בריכוז ובלימודים בעת השימוש בתרופה, על מנת לעזור לסטודנטים מתלבטים. כפי שתקרא בפורום, יש סטודנטים רבים אשר - כנראה - זקוקים לאבחון ו/או טיפול אך חוששים לעשות את הצעד. אתה יכול לעזור להם להחליט. תודה ובהצלחה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

14/01/2007 | 17:22 | מאת: אורן

לדר' למפיט ולגולשים שוב שלום, ריטלין LA ממש עוזר לי. הצלחתי בשבת לשבת 10 שעות על תרגיל משמים ביותר, וזה היה לי יחסית מעניין. אפילו קצת נהנתי. גם בהרצאות אני מקשיב ברצף הרבה יותר זמן. יש לציין כי, לא חשתי בתופעות לוואי. תקופת המבחנים מתקרבת ואני מחכה לה בקוצר רוח. אני מרגיש כאילו שעכשיו יש לי נשק ביידים שאוכל בעזרתו לנצח. אורן

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה