מבחן קשב וריכוז לקראת הפסיכומטרי!

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

17/11/2011 | 12:12 | מאת: ניצן

שלום לכולם, אני בן 21 משוחרר מהצבא ולקראת הבחינה הפסיכומטרית, עשיתי אבחון לפני כ7-8 שנים ונמצאו בעיות של קשב וריכוז , ADD. עכשיו לקראת מבחן הפסיכומטרי ישנה אפשרות לשלוח את האבחון לועדה מיוחדת שתחליט אם העניין רלוונטי ואוכל לעבור מבחן מותאם אישית ממחושב(מבחן אמי"ר). הועדה נורא קפדנית ודורשת אבחון תקף מ5 שנים האחרונות. ושלי כנראה כבר לא בתוקף. השאלה שלי היא האם עליי לעבור אבחון מחדש ואם כן, כל העלויות נדרשות לתשלום מחדש? תודה רבה!

שלום רב, הכללים של הוועדה הגיוניים, ואין דרך לעקוף אותם. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה