בני בן חמש

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

17/11/2011 | 11:22 | מאת: ריטה

שלום רב, בני כמעט בן חמש.ילד חכם מאד בעל זכרון פנומנלי יודע לכתוב ולקרוא. הגננת טוענת שמבחינה קוגנטבית לילד אין שום בעיה. ז"א יושב יפה במפגשים עובד יפה סקרן ומאד מאד אוהב ללמוד. אך היא טוענת שמבחינה ריגישית חברתית יכולה להיות בעיה. היא טוענת שהוא מאד משתולל בחצר ומכה ילדים ולא מצליח לחזור לעצמו אחרי הבילוי בחצר היא טוענת שהוא לא מקשיב למרות שלה ולא מסוגל להפסיד ולכן הוא מכה ילדים ומתנהג בצורה זו . בקיצור היא טוענת שהוא משתולל מאד. גם בבית הוא אוהב להשתולל ולפעמים לא מקשיב למה שאני אומרת לו וגם מכה את אחותו הקטנה . אך זו מחזירה לו. יש לציין שהוא חזק פיזית מה שעושה את הבעיה לקצת יותר חמורה כי הגננת טוענת שילדים בוכים ממנו. איך אני יכולה להתייחס לבעיה זו ואיך ניתן לפתור אותה. האם זה סוג של הפרעת קשה וריכוז? אני מאד מודאגת. לתשובתך המהירה אודה.

שלום רב, עליו להבדק על ידי רופא ילדים מומחה להתפתחות הילד. יש טיפול בגיל זה, והטיפול ללא תרופות. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה