תוספי תזונה לבעיית קשב וריכוז?

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

10/11/2011 | 18:44 | מאת: אהובה

שלום רב, 1.האם לדעתכם נטילה בבוקר של 2 כמוסות אצה כחולה ירוקה + 2 כמוסות של סטביליום (סה"כ ליום) אמור להשפיע משמעותית על בעיית קשב וריכוז בנערה בת 16? אמרו לי שאלו תוספים טבעיים לחלוטין... 2. האם יש פרק זמן שאסור להמשיך לקחת..לוקחת שנה ברציפות.? 3. מה התופעות לוואי ב-2 התוספים שהזכרתי כאן? 4. היתכן שאנו עוזרים בתחום מסויים והורסים תחום אחר בשימוש שכזה? תודה

שלום רב, אין כל הוכחה לכך שמוצרים אלה הינם יעילים. בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה