ערנות יתר או היפראקטיבי

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

24/09/2011 | 20:31 | מאת: אמא

בני בן 5 וחצי כבר המורה מתלוננת מערנות יתר, לא מציית לה, לא מקשיב לה, היגוי לא נכון כשמצד שני מתפלאת שיש לו מוטבציה מדהימה ללמידה, עושה את העבודות נכון ומגישן מהראשונים. היום אני עוברת מרופא לרופא א.א.ג אם כי הכל בסדר אין לו שקד שלישי והכול אך כשאוכל או צופה בטלויזיה מוציא קול של נשימה כאילו שנחנק. האם יש קשר בין זה לערנות שלו האם יכול שהחומצן לא עובר טוב למוחו, האם מופע התנהגותי זה מעיד על ADHD אני מציינת שגם מורה השחייה העיר לי "יש לו אנרגיה רבה". תודה

שלום רב, אכן ייתכן שקיימת בעיית חמצון או בעיית ריכוז. מליץ לך לפנות לרופא מומחה בתחום הקשב/ריכוז. שנה טובה ד"ר למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה