טיפול הפרעות קשב וריכוז ב-MASTERMIND

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

07/09/2011 | 15:52 | מאת: אלעד

שלום רב, ניתקלתי בפופ-אפ שבו הוצג מכשיר שנקרא Master Mind אשר - לדעת המפרסמים - עוזר בצורה משמעותית לשפר את הריכוז, הזיכרון, בעיות בריאותיות וכו'. דיברתי עם החברה וזה נשמע לי מעט תמוהה למרות "ההבטחה" שהמכשיר מציע - יכול להיות שמדובר בלא יותר מאשר טריק מכירות. רציתי לדעת אם יש גיבוי לדברים האלה בספרות הרפואית או לפחות מבחינה סטיסטית. אשמח לשמוע דעה אישית או רפואית על המכשיר - מניסיון או ידע, הפניה לחומרים שמגבים את ההבטחות, אינפורמציה (עדיף באנגלית) וכיוצא בזה. במידה וזה יעלה אוכל להעלות את האתר שלהם אבל כרגע אני לא מעוניין בגלל שלא מדובר בהודעת פירסום. הרבה תודה מראש!

שלם רב, אין הוכחה מדעית לגבי יעילותו של ה"טיפול" הזה. בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה