אבחון קטנטנים

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

11/01/2007 | 22:59 | מאת: סיון

ד"ר למפיט שלום בתי בת 4 ילדה חכמה מאד , כנראה יותר מכל ילדי הגן (ולא בגלל שאני אמא שלה) אולם כגודל חכמתה כך כמות ה"קוצים בישבן" שיש לה. היינו תקופה בריפוי בעיסוק, זה היה נחמד אולם לא ממש הועיל. שמעתי שאתה עוסק שנים רבות ברפואה התפתחותית ולכן אקווה שיש לך עצה עבורי. בברכה סיון

סיון שלום רב, לעניות דעתי, הצעד הבא הינו הערכה מחודשת ע"י רופא ילדים התפתחותי, ובניית תכנית התערבות בהתאם לממצאים. בהצלחה רבה, ד"ר מ. למפיט [email protected].

12/01/2007 | 13:04 | מאת: סיון

תודה אתה מייעץ דרך קופות החולים?

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה