ADD

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

04/09/2011 | 10:45 | מאת: max40

בני בן ה8 עבר אבחון לפני שנה והרופאה קבעה שהוא ADD וכמובן רשמה לו ריטלין למרות התנגדותי לתרופות נתתי לו במשך 10 ימים הילד פשוט השתגע, לאחר 4 השעות ,מה גם שלא נרשמה כל התפעלות מיכולת הריכוז המופלאה שאמור היה לקבל.הוא בכה ללא הפסק וזעם ללא יכולת להרגע.בני סובל גם מהמון פחדים וחרדות ואני יודעת שריטלין עלול להגביר אותם אך מצד שני קשה לו לשבת לעשות לבד שיעורים או למשימות עצמאיות בכיתה אני די מיואשת ומפוחדת מה יהיה? האם יש משהו שמתאים גם לחרדתיים שיכול להגביר מוטיבציה וריכוז ?בקיצור מה לעשות?

05/09/2011 | 11:24 | מאת: עינת

טופלנו אצל מטפלת קוגנטיבית התנהגותית שמומחית בהק"ר. כך שתפשנו שתי ציפורים במכה, גם הדרכה, לנו וגם עזרה לבננו. שתהיה שנת לימודים קלה (:

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה