בעיית קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

13/07/2011 | 12:30 | מאת: יהודית

שלום רב, בני בן 6 ילד מאוד נבון אך גם מאוד "מרחף" כל משימה כמו להתקלח להתלבש אני צריכה לומר מס' פעמיים עד הביצוע. בדרך לביצוע המשימה הוא נתקל מכל מני פריטים בחדר שמעניינים אותו ומאבד את המטרה. כמו כן בזמן האכילה הוא יורד מהכיסא ומתחיל לטייל עם האוכל. האם מדובר בבעיית קשב וריכוז ? ממה זה נובע ? וכיצד מתמודדים אם התופעה ? תודה מראש

שלום רב, ממליץ לך לפנות לאבחון ע"י רופא ילדים מומחה לתחום הת' הילד. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט רופא התפתחותי מומחה ברפואת ילדים ונוער מוסמך משרד הבריאות - אבחון וטיפול בקשב וריכוז

18/07/2011 | 11:33 | מאת: יהודית

אקבל את המלצתך ... אך אשמח גם אם תגיב פרטנית לשאלות תודה

18/07/2011 | 11:36 | מאת: יהודית

שלום , אקבל את המלצתך.. אך ברצוני לקבל מענה לשאלות שנשאלו בהודעה ...

22/07/2011 | 09:19 | מאת: יהודית

אשמח לקבל תשובות לשאלותיי !!!! תודה על המלצתך אך אזדקק גם לתשובות !!

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה