ריטלין LA

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

13/07/2011 | 11:55 | מאת: תמי

בני בן 6 מטופל מזה 4 חודשים בריטלין עקב הפרעת קשב וריכוז . תחילה בריטלים 10 ובהמשך בריטלין 20 LA. בתחילת הטיפול משך ההשפעה של ריטלין LA היה כ7-8 שעות. היום אחרי 5 שעות אין זכר להשפעתו. טווח ההשפעה אינו מספיק כדי לסיים יום לימודים וודאי לא להכנת שיעורי בי. לצערי אינו בולע כדורים, כך שלא ניתן לנסות קונצרטה. ניסיון טיפול בDAYTRANA 10 ו-20 לא עלה יפה: לא הייתה שום השפעה. מה תציע? לציין כי באותם השעות שריטלין LA משפיע (פותחים אמפולה לתוך יוגורט) הילד רגוע ומצליח ללמוד ולהתרכז, פעלתנות נעלמת. מאוד התקדם בתחום ולימודי והחברתי בחצי שנה אחרונה.

שלום רב, ממליץ לכם לחזור אל הרופא שרשם את התרופות הקודמות. בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה