קונסרטה והסיכון לארוע לבבי...

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

11/01/2007 | 22:28 | מאת: ג

שלום. אני מטופל אצל פסיכיטרית ונוטל 80 מ"ג פלוטין לבעיות חרדה/אובססיה ודיכאון. הטיפול לא מטיב עימי מספיק ואני חושב שיש לי בעיית קשב בבסיס. העליתי את הרעיון ביפני הפסיכיטרית לנסות קונסרטה תקופה מסיומת וליראות איך זה משפיע עליי, היא אומנם לא מתנגדת אך טוענת שיש סיכון בנטילת התרופה לגבי ארוע לבבי. סיפרתי לה שיש לי כולסטרול קצת גבוה{דרך אגב אני בן 29} והיא אמרה לעשות בדיקות כלליות כולל רמת כולסטרול וא.ק.ג ואז היא תחליט לגבי נטילת התרופה. שאלתי היא האים יש סיכון ממשי לארוע לב בנטילת קונסרטה{טוענת שיצאו אזהרות לאחרונה },אני בסה"כ בריא חוץ מעיניין הכולסטרול שזה תורשתי במישפחה. תודה.

שלום רב, הסיכון מתייחס אך ורק למי שיש לו (חלילה...) מחלת לב פעילה בעת נטילת התרופה. בברכת בריאות טובה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה