פורמולות של רטלין

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

11/01/2007 | 21:18 | מאת: יהונתן שסטודנט

ד"ר איריס מנור שלום וערב טוב גילי 32 ומשקלי הינו 99 ק"ג ואני נוטל 40 מ"ג רטלין la מזה כשבועיים אולם עדיין אני לא מצליח להיות בפוקס של ריכוז מעבר לשעתיים מזמן השפעת התרופה כמובן הנושא מעניין אותי מאוד ומכוח הרצון להמצא בריכוז ולהצליח בלימודים אני קורא כמעט כל מאמר או פרסום אפשרי בנושא וממה שאני מצליח להתרשם נטילת רטלין רגיל משפיעה באיכות הרבה יותר טובה מייתר הפורמולות הקיימות בהנחה שנטילת רטלין רגיל אינה מיטרד עבורי גם אילו אני אאלץ לקחת מספר פעמים ביום ובהנחה שרמת הקשב והריכוז יותר חשובות לי מהמיטרד הנ"ל האם זה מומלץ/עדיף על פני יתר הפורמולות הקיימות במטרה לקבל רמת קשב וריכוז גבוהה יותר ולאורך זמן תודה מראש ויישר כוח

11/01/2007 | 22:35 | מאת: ד"ר איריס מנור

שלום רב. נראה לי שקיים פער מסוים בין משקלך למינון שאתה נוטל וזאת ללא קשר לסוג הפורמולה. הרעיון הוא, שיש להתאים את המינון למנה, ובהתאם "לתרגם" זאת לפורמולה. אני מציעה לך לפנות להתיעצות עם רופא מומחה לגבי המינון המתאים יותר, ואז לתרגם זאת לתכשיר בו תהיה מעוניין (4,8, או 12 שעות). בברכה, ד"ר איריס מנור

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה