הפרעות קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

04/07/2011 | 17:29 | מאת: אור

שלום ד"ר אני בן 25, לפני כ-12 שנים בערך עברתי איבחון מטעם בה''ס. היום שאני רוצה לנצל את ההקלות שניתנו לי בעבר אני לא יכול מבחינת התוקף של המבחן. היום אני חזרתי על הבגרויות שלי פעם שלישית לצערי, ורוצה מאוד להתחיל ללמוד האוניברסיטה, אך חושש כי אני יודע שקשה לי ללמוד ולהתרכז וזה לא ברמה של בגרויות.. לפני שאני עושה צעד כזה של להירשם לאונ' הייתי מאוד רוצה לעבור איבחון . האם אני צריך הפניה לפסיכולוג\ פסיכיאטר\ או ניורולוג ? האם זה עולה כסף ? ואיפה אני יכול להירשם בירושלים ? ושאלה אחרונה , הייתי מאוד רוצה לדעת מה הדרך הכי קצרה להוצאת ההקלות במבחנים .. בדרך פרטית ? דרך פביכולוג, פסיכיאטר או נירולוג ? חשוב לציין שהדבר שהכי מטריד אותי זה בלאק אווט והזמן שמאוד מאוד מלחיץ אותי וגורם לי להיות מבולבל ולא מסודר. תוודה רבה , אור.

שלום רב, עליך לעבור אבחון מקיף במכון שיומלץ על-ידי האוניברסיטה/מכללה בה אתה מתכוון ללמוד. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה