קליטה איטית

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

26/06/2011 | 21:11 | מאת: מיכל

שלום, אני בת כ-18. שמתי לב שתמיד אני מבין האחרונות לסיים להעתיק מהלוח בבית הספר. בנוסף בחוגי ריקוד לוקח לי הרבה מאוד זמן לזכור את התנועות, ביחס לאחרים. חוץ מזה לוקח לי הרבה זמן לפתור תרגיל חשבון פשוטים (חיבור, חיסור, חילוק וכפל), ואני תמיד מבינה בדיחות אחרונה מאחרים. אלו הן דוגמאות לדברים ששמתי לב אליהם. רציתי לדעת אם יש לתופעות אלו הסבר כלשהו או שאני שאלו סתם דברים שלא קשורים אחד לשני? ומה ניתן לעשות? אודה לתשונה.

שלום רב, יש להניח שמדובר בלקות למידה או רמת ריכוז לא-תקינה. ממליץ לך לבצע אבחון מפורט ולקבל פתרונות בהתאם לכך. בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה